sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Матрьошка

Harvoin shoppailen mitään turhaa itselleni ihan noin vain suunnittelematta, mutta eilen tuli niin hienot korvikset vastaan etten voinut hillitä itseäni (no hyvä on, olisin voinut hillitä itseni mutta en halunnut).Myyjällä oli paljon muitakin itsetehtyjä juttuja myynnissä, kukkaroja, kännykkäpusseja, sormuksia, tuttinauhoja. Oli siinä käyntikorttejakin jossa oli nettisivut (sivusilmällä huomasin), mutta en muistanut ottaa mukaan. Joten nyt jää mainostamatta. Mies se oli ja Anttilassa myyntipöytä ja nettisivutkin löytyy ja itse tekevät.
Ihan vain vinkiksi että jos käyntikortteja taikka esitteitä löytyy niin niitä kannattaa ostajille (ja niillekin jotka ei osta) lykätä mukaan aina tilaisuuden tullen.

Eedit-täti vielä huutelee, että edellisen postauksen kysymys joulukalenterista viittasi blogin joulukalenteriin jollainen oli vuosina 2008 ja 2009, viime vuonna jäi alkuraskauden väsymyksen vuoksi tekemättä. Niin miten on, haluatteko joulukalenterin? Ja jos haluatte niin mitä haluatte nähdä?

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kyllä sitä kiva oli käydä kurkkimassa=) Täälä olis virallinen kalenterikoirakin justiin äsken pesty ja puunattu... ja niin karvaton...

Mrs.Marple kirjoitti...

Ainoana äänestäjänä voitit vaalin, eli tehdään sitten. :)