sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lukunuttu

Tätä tikuttelin toukokuusta lähtien aina välillä automatkoilla ja leikkikentällä. Langat päättelin elokuun alussa kyhäilyjen jälkeen.Ajatuksen sain tästä Dropsin ohjeesta.Lankana Dropsin BabyAlpaca Silk, puikot 4 pyöröt. Ensin kudoin pyörönä 1o1n joustinta, jatkoin suoraan tasona 4 kerrosta oikeaa ja 4 kerrosta nurjaa ja taas toisessa päässä yhdistin pyöröksi joustinta varten - ei saumojen neulomista..Ja tänään tämä pääsi viralliseen käyttöön:Tykkään kovasti, istuu hyvin (edellinen olatin kun nousi selkäpuolelta ylös..).

Langasta en niin paljon, huopui nimittäin toisesta päästä helteellä kun vielä toista kudoin. Saa nähdä millainen on käytössä, nukkaantuuko vielä käytössä ja miten kestää pesua.

6 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Hei tää on tuttu jostain! Hieno tuli, tarttisin itekki tämmösen.

Onnea pienoiselle nimestä :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Suunnittelin jo että teen toisenkin jostain muusta langasta. Loppujen lopuksi aika nopea (oli vain paljon kyhäilyjä välissä ;) ) ja helppo - täydellinen automatkalle otettava.

Mrs.Marple kirjoitti...

Niin ja kiitos :)

MARİFETANE kirjoitti...

çok şıksınız örgü çok güzel..

Taru kirjoitti...

I H A N A siis just joku tämmönen on itellä ollu hakuses. OIspa vaan aikaa tehä... Meikä tarvii kyl pitkähihasen ja onhan jo syksy ja talvikin tulos :) Yhen pitkähihasen hihattimen oon joskus neulonu iha omasta päästä ja ei siitä iha sopiva tullukkaan...

Mrs.Marple kirjoitti...

MARİFETANE: Teşekkürler! (Was that correct?)

Taru: Tästähän helposti syntyy pitkähihainen versio kun vain kutoo pidemmät resoorit/hihat. Hyvä ajatus muuten..