torstai 28. tammikuuta 2010

Mehiläissukat

Sen siitä saa kun nakuna bailaa (joka tunnistaa elokuvan mistä repliikki niin saa kymmenen pistettä!)..
Kauhee kiire oli päästä tekemään sukkia, ja pienet tuli vaikka välillä testattiinkin.. Tai sitten ne jalat kasvoi kutomisaikana?



Lankana tarjouksessa ollut Regia 4-fädig Nation Color
Puikot 2,5 pyöröt, eli sukat tehty yhtä aikaa.
Silmukoita aloittaessa 48 per sukka, olisi siis saanut olla vähintään 52. 3o1n joustinta ja reunassa kulki palmikko jossa 3o1n3o, eli nuo 3o vaihtoi aina paikkaa, 1n pysyi paikallaan ja siirtyi aina puikolla taakse palmikkokohdassa. Tuli vähän irtonaisemman näköinen palmikko. Kantapää tavallinen vahvistettu ja kärjessä testasin sädekavennusta.

Joo, nää ei meille sovi. Kelpaiskos Miiruskalle? Minkä kokoisia jalkoja teillä? Nää siis on naftit 27 kokoiseen siroon jalkaan. Entäs käly rakas?

Niin ja palatakseni edelliseen, eihän se mun tekele ees ollu edes sitä puolipatenttia (kirjaa luin ja heti viisastuin)! No joo, ehkä pitäis tehdä pari tiskirättiä ja testata erilaisia patenttineuleita, verkkopatentti näytti hienolta. Muutenkin nyt alkaa neuletakin suunnittelu esikoiselle, joten pitäisi löytää sopivaa pintaneuletta, pitsiä tai palmikoita..

Ainiinjoovielä: Vihdoin oon saanu aijalliseksi vähän korjauskäsitöitä, isännän kalsareiden vyötärökuminauhakuja = korjattu, villapöksyjen saumasta reikä = korjattu. Vielä olis omia pitkiä kalsareita joille pitäis näyttää hieman saumuria ja toiset villapöksyt joissa esikoisen jäljiltä konttauskulumaa..

2 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Ihanat ampparit, noitahan käyttäs itekin!

Meilläkin menee keskimmäisen jalka jo just yli tuon ja seuraava käyttäjä vasta kasvussa :( Mut kiva kun ajattelit, toivottavasti löytävät arvoisensa kodin!

Irena kirjoitti...

Näille löytyi hyvä koti! Tosin vasta varmaan syksyllä ehkä just passelit.