Ostin sitten lisää lankaa, mulla kun on niin vähän.
Ja halvalla sai.
3 kpl Nalle Aloe Veraa kympillä.
Nih.
Olisitte ittekki ostaneet.
* * * * *
Päätin tuossa, että miksi ihmeessä tehdä omenapiirakkaan pohjaa, kun herkullisinta siinä on täyte ja pinta. Joten tehtiin sitten jälkkäri johon tuli ja jota tehtiin näin:
2 isoa omenaa lohkoiksi
> uunivuuan pohjalle
1 prk turkkilaista jugurttia (ihan tuolta Jalasjärveltä Juustoportista)
1 muna
1/2 dl sokeria
1 tl kanelia
> sekaisin ja vuokaan
50 g pehmeää voita
0,75 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
> nypi muruiksi ja jälkkärin pinnalle
Sitten uuniin joka oli sillä hetkellä 200 astetta (siellä oli tonnikalalasagne tulossa), oli noin 25 minuuttia, sitten nostin lämpötilan vielä hetkeksi 225 ja oli vielä 5 minuuttia.
Edit-täti huomasi että tästä jäi lopputuloksen kuvailu: Murupinta levisi tasaiseksi ihanaksi rapsakaksi kuoreksi, omenat kannattaa olla vähän sellaisia jauhoisempia ja ehkä kermaviili turkkilaisen jugurtin sijasta olisi ollut parempi. Hyvää oli, mukavaa vaihtelua kauratoskaomenille, meidän yleisomenauunijälkiruoka..
Kiitos, hyvvää oli :P
VastaaPoistaOi mukavaa kun maistui!
VastaaPoistaTeitkö kermaviiliin vai jugurttiin?
Koitin tätä mustikoidenkin kanssa, maistui :9
Kermaviiliä laitoin, ja pikkasen voita pohjalle.. Ens kerralla vaan häätyy tekasta kaksinkertanen annos vähintään, ei meinannu riittää kolmen syötäväksi :D
VastaaPoistaMä tykkäsin siitä rapsahtavasta "muru" kuorrutuksesta, ja siitä että tämä on muokattavissa kätevästi > vadelma, mustikka, puolukka, omena, persikka, mikä maistuukaan ja kanelin voi vaihtaa vaniljasokeriin, kaardemummaan tai jättää pois..
VastaaPoista