Eilen tuli uunista ulos esimerkiksi tuollaisia:

Noiden lisäksi vielä Lapin rieskaa (joka jäi tosin ihan liian paksuksi) (mutta oli niin äärettömän helppoa että tehdään toistekin).
Lapin rieska
2,5 dl vettä
5,5 dl ohrajauhoja
1 tl suolaa
- Sekoita
- Pellille korkeintaan 0,5 cm paksuksi ympyräksi
- uunissa 275 astetta/15 minuuttia
Kookosunelmat
(gluteeniton)
2 munaa
1,5 dl sokeria
5 dl kookoshiutaleita
100 g voita
- sulata voi
- vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- lisää muna-sokeri-vaahtoon kookoshiutaleet ja sulatettu (hieman jäähtynyt) voi
- nostele nokareita uunipellille pikkulusikoilla, laitoin itse 9 kpl/pelli
- paista 200 astetta/5 minuuttia (tai vähän päälle)
Pehmeät suklaakeksit
Ohje Kinuskikissalta.
Poikkesin ainoastaan muutamassa kohdassa:
- sokerien suhde oli 2 dl tavallista, 1 dl fariini
- kookoshiutaleiden sijasta kaurahiutaleita
Oltiin tosi reippaita eilen!
Esikoinen pyöritteli suklaakeksitaikinaa palloiksi ihan innoissaan, teki parempia kuin minä. Mitä nyt silloin tällöin nappasi muutaman suklaapalasen maistiksi pyöritellessään.
Ou mai, ohrajauhot meni välittömästi ostoslistalle.
VastaaPoistaNimim. Mää rakastan rieskaa.